Home / Tickets Neuschwanstein

Tickets Neuschwanstein

Hoe regelt u tickets voor het sprookjeskasteel?

Schloss Neuschwanstein

Schloss Neuschwanstein heeft een beperkte toegang. Het is altijd aan te raden uw tickets voor het kasteel vooraf te bestellen. Alle info over Neuschwanstein tickets leest u hier.

Tickets Neuschwanstein reserveren

Belangrijk: Voor u Neuschwanstein gaat bezoeken, moet u zich realiseren dat in het hoogseizoen 10.000 bezoekers per dag het sprookjeskasteel willen bezoeken. Wachtrijen bij het ticketcenter en kasteel liggen in het hoogseizoen vaak rond de 3 uur! Hierbij heeft u een groot risico dat rond lunchtijd de tickets voor dezelfde dag zijn uitverkocht.

U kunt op de volgende 2 manieren uw tickets voor kasteel Neuschwanstein kopen:

1. Op de dag zelf bij het Ticketcenter in Hohenschwangau: Zorg dat u 's ochtends vroeg bij het Ticketcenter in het centrum (niet bij het kasteel!) van Hohenschangau staat. Wachttijden bij het ticketcenter en kasteel lopen in het hoogseizoen op tot 3 uur. Komt u te laat zijn alle tickets uitverkocht. Er worden géén tickets verkocht voor de volgende dagen.

2. Online Tickets: Gelukkig kunt u sinds kort eenvoudig online tickets reserveren. Met deze Skip the Line-Tickets ontloopt u de wachtrij. Reserveer wel enkele dagen vooraf. U betaalt voor deze service slechts een kleine toeslag. Tickets voor Neuschwanstein koopt u hier:

Beschikbaarheid & Reserveren Tickets

Info rondleidingen & Tickets

  • Neuschwanstein DuitslandFoto stock.adobe.com-JFL PhotographyPrijs volwassen: 39,75 euro
  • Kinderen tot 18 jaar: 24,50 euro
  • De prijs is inclusief een verplichte rondleiding van 35 minuten. Hierbij wordt u rondgeleid door een engelstalige gids.
  • Duitse pünktlichkeit: Zorg dat u op de aangegeven tijdstippen aanwezig bent, anders vervalt uw entreeticket!
  • Na de tour kunt u op de 2e verdieping van het kasteel een gratis ‘multivision show’ bekijken over Koning Ludwig II en de geschiedenis van Neuschwanstein.
  • Fotograferen en filmen is verboden in het kasteel
  • Rugzakken, kinderwagens en kinderdragers mogen niet meegenomen worden het slot in. Laat deze achter in uw auto of in de bagagekluizen. Alleen kleine handbagage is toegestaan.
  • Voor groepen, mail ons op tickets@neuschwansteintickets.com (zet 'Group Booking Neuschwanstein' in het onderwerp van uw email) en we helpen u verder door het proces. Voor schoolgroepen kunt u terecht op deze pagina.

Openingstijden Ticketcenter

  • 16 oktober - 23 maart: Dagelijks van 8:30 - 15:00 uur
  • 24 maart - 15 oktober: Dagelijks van 7:30 - 17:00 uur
Neuschwanstein Hohenschwangau